Vloerreiniging veeg-/zuigmachine

Wij bieden u met Nilfisk Alto een breed programma in zowel droge als natte vloerreiniging. Met een Nilfisk vloerreiniger bereikt u altijd meer meer resultaat dan bij vegen met de bezem. Een Nilfisk Alto veeg-/ zuigmachine heeft betere werkomstandigheden en lagere onderhoudskosten.

Een stap verder is de natte vloerreiniging met een schrob-/zuigautomaat. U bereikt hiermee een stofvrije werkomgeving.

Met de Nilfisk Alto Floortec veeg-/zuigmachines en Scrubtec schrobmachines kunt u iedere situatie de baas. Onze verkopers adviseren u graag omtrent de aanschaf van een voor u passende oplossing. Met een ruime dosis ervaring kunnen wij u van goed advies voorzien. Een demonstratie in uw bedrijf is mogelijk. Ook de nazorg is bij ons in goede handen, met onze getrainde monteurs beperken wij een eventuele stilstand tot het minimum.

NILFISK ALTO SCRUBTEC 343.2 B COMBI SCHROB- ZUIGMACHINE

4800,00

4350,00

NILFISK ALTO SCRUBTEC 553 BL COMBI SCHROB-/ZUIGMACHINE

7440,29

6645,00

NILFISK ALTO SCRUBTEC 661 BL COMBI SCHROB-/ ZUIGMACHINE

8680,54

7495,95

Nieuws

VIKING wordt STIHL - actie - laatste modellen VIKING

zaterdag 15 december 2018

Vanaf 2019 zal STIHL het volledige productassortiment van VIKING, de fabrikant van tuinmachines, uitsluitend onder de merknaam STIHL op de markt...

Lees meer »

Stihl Connected!!

vrijdag 21 september 2018

Stihl heeft een smart connector geintroduceerd waarmee uw weet waar uw machine isen de urenstand wordt bij gehouden. Hiermee weet U ook of...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact