Vloerreiniging veeg-/zuigmachine

Wij bieden u met Nilfisk Alto een breed programma in zowel droge als natte vloerreiniging. Met een Nilfisk vloerreiniger bereikt u altijd meer meer resultaat dan bij vegen met de bezem. Een Nilfisk Alto veeg-/ zuigmachine heeft betere werkomstandigheden en lagere onderhoudskosten.

Een stap verder is de natte vloerreiniging met een schrob-/zuigautomaat. U bereikt hiermee een stofvrije werkomgeving.

Met de Nilfisk Alto Floortec veeg-/zuigmachines en Scrubtec schrobmachines kunt u iedere situatie de baas. Onze verkopers adviseren u graag omtrent de aanschaf van een voor u passende oplossing. Met een ruime dosis ervaring kunnen wij u van goed advies voorzien. Een demonstratie in uw bedrijf is mogelijk. Ook de nazorg is bij ons in goede handen, met onze getrainde monteurs beperken wij een eventuele stilstand tot het minimum.

NILFISK ALTO SCRUBTEC 343.2 B COMBI SCHROB- ZUIGMACHINE

4.800,00

4.350,00

NILFISK ALTO SCRUBTEC 553 BL COMBI SCHROB-/ZUIGMACHINE

7.440,29

6.645,00

NILFISK ALTO SCRUBTEC 661 BL COMBI SCHROB-/ ZUIGMACHINE

8.680,54

7.495,95

Nieuws

Viking Verticuteermachine

maandag 12 maart 2018

Viking introduceerd een nieuwe verticuteermachine. Viking is een dochteronderneming van de firma Stihl, en heeft het programma uitgebreidt met...

Lees meer »

Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines)

maandag 4 december 2017

3 Medewerkers zijn afgelopen week voor hun Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines) geslaagd. Proficiat Jan Van Mil, Rene...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact