• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Gratis bezorgd v.a. €250,-
0
203 8,9 4,5 0,89 100 10

Bosmaaier / motorzeis

De bosmaaier / motorzeis maait uitstekend op plekken waar de zitmaaier en/of grasmaaier moeilijk bij kan. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend: maaien langs grasperken, lichte houtachtige gewassen, rooien van dicht struikgewas en rondom obstakels, bomen en beplantingen.

  • Trimmers van 0.65 tot 0.8 Kw zijn bedoeld voor het bijwerken van grasranden. Hobbymatig gebruik.
  • Trimmers / bosmaaiers van 0.8 tot 1 Kw zijn geschikt voor maaiwerk rondom huis en tuin.
  • Bosmaaiers van 1 tot 2 Kw zijn bedoeld voor het onderhouden van landschap en bosonderhoud.
  • Bosmaaiers vanaf 2 Kw kunnen 8 uur per dag professioneel gebruikt worden, en zijn trillingsarm.

Welke bosmaaier

Een Honda bosmaaier is uniek door zijn stille, zuinige, en betrouwbare 4-takt benzine motor. Een bijkomend voordeel is dat er geen mengsmering nodig is. De kwaliteit van een Honda bosmaaier wordt gegarandeerd door hun reputatie op het gebied van motoren en hun lange garantie termijn.

Stihl bosmaaier

Stihl is marktleider met hun bosmaaier. Ze staan bekend om hun innovatie, kwaliteit en hun brede programma. Hun uitgebreide accessoire programma zoals 4 verschillende maaikoppen, maaimes, zaagblad, hakselmes, maakt hun bosmaaier ook breed inzetbaar, En geliefd bij de professionele gebruikers.

Accu bosmaaier

Het assortiment accu bosmaaiers bereid zich snel uit. Inmiddels heeft Stihl meer dan 8 modellen accu bosmaaiers De keuze van de accu bepaald de gebruikerstijd van de bosmaaier. Inmiddels is er een ruggedragen accu die een werkdag meegaat, zodat hij professioneel ingezet kan worden.

Waarom Rienties tuinmachines.

Wij hebben een zeer breed assortiment bosmaaier, accessoires, en reserve onderdelen op voorraad. De goed opgeleide verkoop adviseurs, met veel ervaring, geven een goed advies welke bosmaaier bij uw specifieke toepassing het beste geschikt is. In onze werkplaats kunnen de ervaren monteurs, snel en vakkundig de bosmaaier onderhouden of repareren.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal