• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
259 9 4,5 0,9 100 10

Bosmaaier / Trimmer

De bosmaaier / trimmer maait uitstekend op plekken waar de zitmaaier en/of grasmaaier moeilijk bij kan. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend: maaien langs grasperken, lichte houtachtige gewassen, rooien van dicht struikgewas en rondom obstakels, bomen en beplantingen.

  • Trimmers van 0.65 tot 0.8 Kw zijn bedoeld voor het bijwerken van grasranden. Hobbymatig gebruik.
  • Trimmers / bosmaaiers van 0.8 tot 1 Kw zijn geschikt voor maaiwerk rondom huis en tuin.
  • Bosmaaiers van 1 tot 2 Kw zijn bedoeld voor het onderhouden van landschap en bosonderhoud.
  • Bosmaaiers vanaf 2 Kw kunnen 8 uur per dag professioneel gebruikt worden, en zijn trillingsarm.

Welke bosmaaier

Een Honda bosmaaier is uniek door zijn stille, zuinige en betrouwbare 4-takt benzine motor. Een bijkomend voordeel is dat er geen mengsmering nodig is. De kwaliteit van een Honda bosmaaier heeft een uitstekende reputatie op het gebied van motoren en hun lange garantie termijn.

Stihl bosmaaier

Stihl is marktleider met hun bosmaaier. Ze staan bekend om hun innovatie, kwaliteit en hun brede programma. Hun uitgebreide accessoire programma zoals verschillende maaikoppen, maaimes, zaagblad, hakselmes, maakt hun bosmaaier ook breed inzetbaar. De stihl bosmaaier is erg geliefd bij de professionele gebruikers.

Accu bosmaaier

Het assortiment accu bosmaaiers bereid zich snel uit. Inmiddels heeft Stihl meer dan 8 modellen accu bosmaaiers De keuze van de accu bepaald de gebruikerstijd van de bosmaaier. Inmiddels is er een ruggedragen accu die een werkdag meegaat, zodat hij professioneel ingezet kan worden. Accu bosmaaiers zijn vooral geschikt voor grote tuinen en zware klussen met onkruid en lang gras. Een voordeel is de bijbehoorende bewegingsvrijheid die het biedt.

Waarom Rienties tuinmachines

Wij hebben een zeer breed assortiment bosmaaier, accessoires, en reserve onderdelen op voorraad. De goed opgeleide verkoop adviseurs, met veel ervaring, geven een goed advies welke bosmaaier bij uw specifieke toepassing het beste geschikt is. In onze werkplaats kunnen de ervaren monteurs, snel en vakkundig de bosmaaier onderhouden of repareren.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal