• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
259 9 4,5 0,9 100 10

Accu Grastrimmer / Kantenmaaier

Een accutrimmer of accu bosmaaier wordt vaak ook accu kantjes maaier of grastrimmer op accu genoemd.

Met accu trimmer of accu kantjes maaier bedoeld men een eenvoudige machine voor hobbymatig gebruik. In combinatie met een rugaccu, kan de grastrimmer op accu professioneel ingezet worden.

Vorige1|2
Actie

Accu kantjes maaier

Met de komst van robotmaaiers is de accu kantjes maaier een handige accumachine. Hij laat nu eenmaal een randje staan. Vaak is een eenvoudige accu grastrimmer met ingebouwde accu voldoende. Indien ook grotere oppervlaktes moeten worden gemaaid. Is een grastrimmer op accu die verwisseld kan worden een betere keuze.

Professionele accu gras trimmer

Een bosmaaier op accu, accu gras trimmer of accu kantenmaaier is een apparaat wat steeds proffesioneler wordt ingezet. Er zijn accutrimmers die voorzien zijn van een ingebouwde accu voor hobby matig gebruik, er zijn accu grastrimmers met verwisselbare accus voor grotere oppervlaktes en er zijn bosmaaiers op accu voor professioneel gebruik, in combinatie met een rugaccu. Een accu trimmer wordt vaak gecombineerd met andere accu machines omdat de accu’s uitwisselbaar zijn.

Stihl accu grastrimmer

Stihl trimmers zijn onder te verdelen in accu trimmer met ingebouwde accu, een Stihl kantenmaaier op accu, een semi professionele Stihl accu bosmaaier op accu en de professioneel inzetbare Stihl accubosmaaier met accupakket op de rug. De professionele Stihl accu bosmaaier kan met een draadkop en ook een mes worden uitgevoerd. Stihl heeft inmiddels ruim 10 verschillende trimmers op accu. Er is dus altijd een Stihl accu trimmer die bij uw tuin past.

Onderhoud accu trimmer

Het onderhoud aan een grastrimmer op accu is minimaal. De machine behoeft behalve het reinigen van de contacten voor de accu, geen onderhoud. Bij de professionele accutrimmer. Kan het zijn dat de aandrijfkop incidenteel gesmeerd moet worden.

De draad vervangen van de maaikop is vaak een ergernis. Maar hier staan goede filmpjes van op onze website, en er zij ook alternatieve maai koppen met verwisselbare kunstof messen. Die passen op de meeste accu kantjes maaiers.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal