Elektrische bladzuiger

Met een elektrische bladzuiger kunt u in korte tijd tuinafval en bladeren opzuigen. Wij bieden elektrische bladzuigers van Stihl, Stiga en Alko. Het voordeel van een bladzuiger is dat u de bladeren opvangt in een opvangzak en eenvoudig kunt legen. De elektrische bladzuigers die wij aanbieden zijn voorzien van een versnipperaar, waardoor het volume van de bladeren en het afval aanzienlijk wordt verkleind. Het voordeel van een elektrische bladzuiger boven een benzine bladzuiger is dat een elektrische bladzuiger een lager geluidsniveau heeft en geen kosten heeft aan benzine.
Wilt u een groter gebied bladvrij maken, kunt u het beste gebruik maken van een benzine, accu of elektrische bladblazer hiermee bent u niet afhankelijk van de opslagcapaciteit.

STIGA SBL 2600 BLADBLAZER / BLADZUIGER ELEKTRISCH

99,00

59,95

STIHL SHE 71 BLADZUIGER / BLAZER ELEKTRISCH

Kracht 670 m3/h

155,00

135,00

STIHL SHE 81 BLADZUIGER / BLAZER ELEKTRISCH

Opbrengst 750 m3/h
Kracht 12 N

 

195,00

Nieuws

Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines)

maandag 04 december 2017

3 Medewerkers zijn afgelopen week voor hun Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines) geslaagd. Proficiat Jan Van Mil, Rene...

Lees meer »

Deelname Hilto

vrijdag 08 september 2017

Deelname Hilto: Wij zullen 6 t/m 11 oktober ook deelnemen aan de Hilto in Horst. Hilto is een groot opgezette consumentenbeurs en viert...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact