Elektrische bladzuiger

Met een elektrische bladzuiger kunt u in korte tijd tuinafval en bladeren opzuigen. Wij bieden elektrische bladzuigers van Stihl, Stiga en Alko. Het voordeel van een bladzuiger is dat u de bladeren opvangt in een opvangzak en eenvoudig kunt legen. De elektrische bladzuigers die wij aanbieden zijn voorzien van een versnipperaar, waardoor het volume van de bladeren en het afval aanzienlijk wordt verkleind. Het voordeel van een elektrische bladzuiger boven een benzine bladzuiger is dat een elektrische bladzuiger een lager geluidsniveau heeft en geen kosten heeft aan benzine.
Wilt u een groter gebied bladvrij maken, kunt u het beste gebruik maken van een benzine, accu of elektrische bladblazer hiermee bent u niet afhankelijk van de opslagcapaciteit.

Stiga SBL 2600 Bladblazer/zuiger elektrisch

Opbrengst 420 m3/h
Kracht 7 N

99,00

79,00

Stihl SHE 71 bladzuiger/blazer elektrisch

Opbrengst 670 m3/h
Kracht 9 N

155,00

135,00

Stihl SHE 81 bladzuiger/blazer elektrisch

Opbrengst 750 m3/h
Kracht 12 N

 

195,00

Nieuws

VIKING wordt STIHL - actie - laatste modellen VIKING

zaterdag 15 december 2018

Vanaf 2019 zal STIHL het volledige productassortiment van VIKING, de fabrikant van tuinmachines, uitsluitend onder de merknaam STIHL op de markt...

Lees meer »

Stihl Connected!!

vrijdag 21 september 2018

Stihl heeft een smart connector geintroduceerd waarmee uw weet waar uw machine isen de urenstand wordt bij gehouden. Hiermee weet U ook of...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact