Elektrische bladzuiger

Met een elektrische bladzuiger kunt u in korte tijd tuinafval en bladeren opzuigen. Wij bieden elektrische bladzuigers van Stihl, Stiga en Alko. Het voordeel van een bladzuiger is dat u de bladeren opvangt in een opvangzak en eenvoudig kunt legen. De elektrische bladzuigers die wij aanbieden zijn voorzien van een versnipperaar, waardoor het volume van de bladeren en het afval aanzienlijk wordt verkleind. Het voordeel van een elektrische bladzuiger boven een benzine bladzuiger is dat een elektrische bladzuiger een lager geluidsniveau heeft en geen kosten heeft aan benzine.
Wilt u een groter gebied bladvrij maken, kunt u het beste gebruik maken van een bladblazer, hiermee bent u niet afhankelijk van de opslagcapaciteit.

STIGA SBL 2600 BLADBLAZER/ BLADZUIGER ELEKTRISCH

99,00

59,95

STIHL SHE 71 BLADZUIGER / BLAZER ELEKTRISCH

155,00

135,00

48110110840 STIHL SHE 81 BLADZUIGER / BLAZER ELEKTRISCH

 

195,00

Nieuws

Nieuwe prof accu heggenschaar Stihl

maandag 12 juni 2017

Nieuwe accu heggenschaar Vanaf heden is de nieuwe proffesionele Stihl HSA 94 leverbaar. De heggenschaar heeft dezelfde messen als de...

Lees meer »

Nieuwe robotmaaier

maandag 30 januari 2017

Robomow heeft een enkele nieuwe kleine modellen robotmaaiers geintroduceerd. Prijzen beginnen vanaf €499,-. Voor een oppervlakte tot 150...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact