• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Gratis bezorgd v.a. €100,-
0
191 8,8 4,5 0,88 98 10

Voordelen van een accu grasmaaier

Het belangrijkste voordeel van een accu grasmaaier is de bewegingsvrijheid. Aangezien een accumaaier geen snoer heeft, kunt u hiermee ook op plaatsen komen waar u geen stroom heeft. Een accu loopmaaier is bedoeld voor kleine tot middelgrote gazons. Voor een groter gazon is een benzine grasmaaier of robotmaaier aan te raden.

Vorige1|2
Actie
Actie
Actie
Actie
Nieuw
Actie
Nieuw
Actie
Actie

Wel of geen accumaaier kopen?

Tegenwoordig wordt er steeds meer voor accu maaiers gekozen De kwaliteit van de accu's en de accu maaiers is de laatste jaren enorm verbeterd. De gebruiksduur is enorm verlengd, en het aanbod van merken is ook veel breder. Het grote voordeel van een accumaaier is geen stroomkabel, weinig onderhoudt, geen stinkende uitlaatgassen en geen problemen om de maaier te starten. Wij verkopen de merken Stihl en stiga accu maaiers. Accumaaiers tot gazon met een grote van 700 mtr2 is goed mogelijk, Ook de keuze voor een accu gazonmaaier met aandrijving of mulchen is naar wens te verkrijgen.

Accumaaiers Stiga

Stiga accumaaiers zijn verkrijgbaar in veel uitvoeringen en prijsklassen. Stiga heeft accu maaiers in 24, 40, of 80 volt. Uiteraard is een hogere spanning geschikt voor groter te maaien oppervlaktes. Een bijkomstig voordeel is dat de accu uitwisselbaar is en ook bruikbaar in bijvoorbeeld een accu kettingzaag, accu blazer, of accu heggenschaar is. Stiga heeft ook een accu mulchmaaier en accumaaiers met variabele  aandrijving. Het is interessant om bij de keuze van een Stiga accumaaier ook te kijken naar bijpassende accumachines omdat een accu al bij de maaier inbegrepen is. Losse accumachines van Stiga zijn relatief goedkoop.

Accumaaiers Stihl

Stihl maakt hoogwaardige accumaaiers  voor middelgrote oppervlaktes. Ze maken lithium ion accu's verkrijgbaar met verschillende capaciteit.De accu maaiers van Stihl zijn voorzien van een energiezuinige motor zonder koolborstels. Ook zijn er  drie type laders met verschillende laadsnelheden. Stihl onderscheid zich doordat je zelf een keuze kunt maken of uiteraard op advies van ons. welke combinatie accu, lader en accu maaier het beste bij uw situatie past. Er is een keuze uit  drie verschillende accu's, die ook bruikbaar zijn in een aantal overige Stihl accuprodukten zoals accuheggenschaar, accu kettingzaag of accu bosmaaier. Deze producten zijn professioneel inzetbaar. In veel gevallen wordt gekozen voor meerdere accu machines van Stihl Zodat met een accu, alle machines kunnen worden gebruikt.

Tot slot

Door het brede aanbod van accumaaiers en accu's wordt keuze voor een accumaaier steeds vaker gemaakt. Voor gazons tot 700 mtr2 is tegenwoordig een accu maaier goed inzetbaar. Bovendien maakt het verkrijgen van een reserve, of extra accu een accumaaier extra aantrekkelijk omdat er van accu gewisseld kan worden kun je  continue doormaaien. Indien er ook behoefte is aan overige accu machines, of al in bezit zijn is de keuze voor een accumaaier nog eerder gemaakt, omdat de accu's gewisseld kunnen worden.

postnl erkend leerbedrijf ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal