• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
261 9 4,5 0,9 100 10

Accu Grasmaaier

Voordelen van een accu grasmaaier

Het belangrijkste voordeel van een accu grasmaaier is de bewegingsvrijheid. Aangezien een accumaaier geen snoer heeft, kunt u hiermee ook op plaatsen komen waar u geen stroom heeft. Een accu loopmaaier is bedoeld voor kleine tot middelgrote gazons. Voor een groter gazon is een benzine grasmaaier of robotmaaier aan te raden.

Vorige1|2

Uitvoeringen accumaaiers

Tegenwoordig zijn al accugrasmaaiers te koop met een maaibreedte van 35 tot zelfs 53 cm, geschikt voor gazon oppervlaktes van 50 tot 800 mtr2. Grasmaaiers op accu zijn ook verkrijgbaar met aandrijving en er zijn mulch grasmaaiers op accu. In veel gevallen is ook een mulchfunktie als mogelijk Stihl heeft de enige accugrasmaaier met een enkele stuurboom waardoor de opvangbak van de Stihl accugrasmaaiers heel makkelijk leeg gemaakt kan worden.

Uitwisselbare accu

Stihl Honda en Stiga hebben uitwisselbare accu’s die niet alleen geschikt zijn voor in de accumaaier maar ook in andere producten, waardoor de aanschaf van een maaier op accu nog interessanter wordt. Ook kan gekozen worden voor accus met verschillende vermogens, waardoor de gebruiksduur van de accumaaier kan worden beinvloed.

Welke accugrasmaaier

Afhankelijk van uw gazonoppervlakte en de behoefte van de toekomst, betreft accumachines moet u een keuze maken welke accumaaier het beste bij u past. Indien u ook interesse heeft in andere hoogwaardige machines op accu, is Stihl een hele goede keuze, zij hebben behalve een ruime keuze aan accumaaiers ook een ruim programma andere Stihl accumachines van hoge kwaliteit, waarvan de accus uitwisselbaar zijn.

Welke accu

Stihl accumaaiers zijn te krijgen met verschillende accu Er zijn Stihl accumaaiers die een enkele kleine accu hebben, en toch met de keuze voor verschillend vermogen. Ook heeft Stihl accugrasmaaiers met de lion pro accu. Deze past in de meeste wat zwaardere Stihl accumachines. De ontwikkeling op dit gebied gaan snel, en een Stihl accugrasmaaier waar twee grote accu’s in gaan behoord tot de mogelijkheden. Er is zelfs een professionele Stihl accugrasmaaier waar de rug gedragen accu in past.

Onderhoud maaiers op accu

En accugrasmaaier heeft weinig onderhoud nodig. Het belangrijkste onderhoud is het slijpen van het mes, reinigen van de machine en de smering van de aandrijving van de accugrasmaaier is het belangrijkste. Bij eventuele storingen aan de maaier op accu, Hebben wij goed opgeleide mensen en diagnose apparatuur om de accumaaier snel en vakkundig te repareren.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal