• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
261 9 4,5 0,9 100 10

Robotmaaier

Bij onze specialist kunt u terecht voor professioneel advies bij aanschaf van een robotgrasmaaier. Er wordt o.a. gelet op de volgende punten:

  • Vorm van de tuin, obstakels en oppervlakte (hebben veel invloed op de robotmaaier)
  • Meerdere maaivelden zijn mogelijk
  • Meerdere robotmaaiers in een tuin is mogelijk
  • Kunnen ook taluds (hellend vlak) maaien

Tevens kunnen wij de robotmaaier en het maaidraad voor u aanleggen, voor meer info kunt u ons altijd mailen of bellen op 077-4771726.

Vorige1|2
Actie
Actie
Actie

Robotmaaier kopen

Tegenwoordig wordt er steeds meer voor een robot maaier gekozen in plaats van een benzine maaier Het grote voordeel is dat uw gazon door de robotmaaier altijd netjes gemaaid is, en u meer vrije tijd overhoudt. Door onze jarenlang ervaring kunnen wij u goed adviseren welke robot grasmaaier het beste bij uw gazon past. Bovendien hebben wij veel kennis voor het optimaal aanleggen van de draad, het instellen en/of programmeren van de robotmaaier. Wij hebben 2 specialisten opgeleid indien er achteraf toch een storing of probleem voordoet, zodat u verzekerd bent van een goed werkende automatische maaier.

Hoe werkt een robotmaaier?

Elke robotmaaier maait een willekeurig patroon, meerdere dagen per week. Door de willekeur, en het vaak maaien wordt het hele gazon wekelijks gemaaid. De robotmaaier wordt begrensd door een draad rondom het gazon. Door het laadstation wordt een signaal op de draad gezet en weet de robot grasmaaier dat hij niet verder mag. Deze draad kan in het gazon gefreesd worden maar kan ook prima met pennen op het gazon gelegd worden. Na enkele weken is de draad naar de bodem van het gras gezakt, en onzichtbaar.

Welke robotmaaier?

Inmiddels zijn er vele merken grasmaaier robot te koop. Rienties tuinmachines heeft gekozen voor de robot grasmaaiers van de merken Stihl  Honda en Gardena gekozen. De basis van deze keuze is, goede kwaliteit, ruime keuze voor elk gazon een robotmaaier, en zeker goede nazorg door ons in samenwerking met onze leverancier van de automatische maaiers. Uiteraard is de grote van uw gazon de belangrijkste factor bij de keuze van een robotmaaier. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste maaier, neem gerust contact met ons op.

Stihl imow robotmaaiers

Stihl robotmaaiers zijn kwalitatief hoogwaardige maaiers en hebben een maaier voor gazons vanaf 200 tot zelfs 10000 mtr Stihl robotmaaiers onderscheiden zich door hun stevig mes met twee draairichtingen voor het automatisch reinigen van het maaidek.De Stihl imow heeft twee goed gelagerde frontwielen, waardoor hij minder snel vastloopt, en de unieke mogelijkheid om tot wel tien robotmaaiers in een veld gelijktijdig te laten maaien. Bovendien is de keuzemogelijkheid om een robot maaier met of zonder App te kiezen.

Het Stihl Imow team

Nieuw en uniek is het Stihl imow team. Dit betekend dat tot 10 robotmaaiers in een veld maaien, met elkaar communiceren en oppervlakte tot 10000 mtr kunnen maaien. Het grote voordeel hiervan is, dat een hele groot oppervlakte gemaaid kan worden. Zoals een voetbalveld of groter. Mocht er een automatische maaier uitvallen dan nemen de andere maaiers het over.

Honda Miimo robotmaaiers

Honda maakt zeer stille robotmaaiers, met geavanceerde software, en zijn ontwikkeld voor grotere oppervlakte. Ze onderscheiden zich mede ook door hun ‘Honda’ kwaliteit. Honda Miimo robotmaaier of automower zijn uniek doordat ze gebruik maken van hele dunne kleine mesjes, die makkelijk snijden, en dus minder energie van de accu vragen en bovendien maakt de robotmaaier heel weinig lawaai maken.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal