• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
259 9 4,5 0,9 100 10

Zitmaaiers

  • Veel zitmaaiers worden aangeschaft na overleg met onze zitmaaier specialisten.
  • De zitmaaiers kunnen op ons bedrijf getest worden.
  • Ook demonstreren met de zitmaaier op uw eigen locatie behoort tot de mogelijkheden.
  • We hebben zeer veel referentie adressen met een zitmaaier.
  • Wij bieden o.a. zitmaaiers van de top-merken: Honda, Viking, Stiga, John Deere, Iseki en Hustler

Welke zitmaaier past het beste bij u en uw gazon?

Bij gazon oppervlaktes boven 400 m2 is een zitmaaier goed bruikbaar. Wilt u een zitmaaier kopen dan  zijn onderstaande zaken belangrijk. Kunt u het gesneden gras goed kwijt of gaat u het gras mulchen? Zijn de vormen van het gazon ingewikkeld en op sommige plekken niet bereikbaar. Een frontmaaier kan beter mogelijke vormen, volgen en beter tot in de hoeken maaien Of wilt u altijd het gras opvangen.

Een Stihl  middenonder zitmaaier met zijuitworp of mulchen?

Eenvoud en sterk zijn de zitmaaiers met een maaidek midden onder de maaier met zijuitworp ook wel trekker-model genoemd. ze zijn zeer beschikt voor allround maakwerk, voor grasvelden die wat ongelijk zijn of niet wekelijks gemaaid worden. Door ze uit te voeren met een mulchset kunnen de midden onder zitmaaiers ook prima gebruikt worden om olie gazons te maaien. Ze zijn in maaibreedtes van 84cm tot 152cm en zeer veel uitvoeringen leverbaar. Bovendien zijn ze relatief goedkoop in aanschaf. Stiga ,Stihl ,John deere, Iseki zijn de merken zitgrasmaaier met zijuitworp die wij verkopen.

Of een Honda zitmaaier met opvang?

Wilt u een perfect gazon en geen enkel grasspriet op het gazon hebben dan is een zitmaaier kopen met opvang de beste keuze. Ook zijn ze zeer geschikt voor het opruimen van bladeren in het najaar. Steeds meer zitmaaiers hebben de mogelijkheid om te mulchen, dit kost vaak wel wat ombouw werk. Uniek zijn de Honda zitmaaiers met het versamow mulch systeem dat in en uitschakelbaar is door middel van een hendel langs de stoel. Bovendien hebben de Honda zitmaaiers een extra ventilator voor uitstekende vang eigenschappen.

Wanneer een Stiga frontmaaier?

Een Stiga villa frontmaaier is een geschikte zitgrasmaaier voor oppervlaktes van 500 tot 1500 m2 Door zijn achterwielbesturing is hij erg wendbaar en u heeft prima zicht op het maakwerk. Behalve de Stiga villa 12 zijn alle modellen uitgevoerd met een traploze hydrostatische aandrijving. hij is leverbaar in maaibreedtes van 78cm tot 105 cm. Het maaidek wisselen voor een borstel of sneeuwschuif behoort tot de mogelijkheden.

De Stiga park is de enige frontmaaier die spoor volgend is, dit betekend dat de achterwielen in hetzelfde spoor dan de voorwielen rijden en dus nooit uitzwenken en de border of haag ingaan. Bovendien is de Stiga park uit te door zijn unieke quick chance, snel rusten met een frontborstel of sneeuwschuif, zodat de Stiga park een multifunctionele machine wordt.Hij is bedoeld voor gazons vanaf 1000 m2 en leverbaar met diverse maaidekken van 95 tot 125 cm. En ook leverbaar als professionele zitmaaier met 4 x 4 aandrijving en stuurbekrachtiging.

Wilt u een zitmaaier kopen die voor maait en opvangt dan is een Iseki, walker, of BCS maaier een geschikte zitmaaier.

Of een hypermoderne zero-turnmaaier?

Onbekend maakt onbemind, maar door zijn zitmaaiers met twee hendels als stuur waarmee je het linker en rechterwiel apart bediend, is een Hustler zero turnmaaier heel erg wendbaar en maait hij erg snel.Een Hustler zero turn zitgrasmaaier is bovendien heel erg comfortabel ze hebben een zware twee cilinder motor een zeer sterk maaidek, bovendien is hij standaard voorzien van een mulch set om het gras fijn te hakkelen. Ze zijn zeer geschikt voor oppervlaktes boven 1000m2en leverbaar in maaibreedtes van 84 cm tot 152 cm.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal