• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
260 9 4,5 0,9 100 10

Bladblazer / Bladzuiger

Bladruimen kan op verschillende manieren. U kunt de bladeren met een elektrische of benzine bladblazer bij elkaar blazen en vervolgens opruimen. Ook kunt u er voor kiezen om een elektrische of benzine bladzuiger/zuighakselaar te gebruiken. Hiermee zuigt u eenvoudig bladeren of grasresten op. Dit wordt vervolgens verhakselt en opgevangen in de opvangzak. Voor de intensieve gebruiker bieden we ook bladzuigers en bladblazers op wielen.

Welke Bladblazer:

Bladblazers zijn te onderscheiden in hand gedragen en rug gedragen bladblazers, Benzine blazers, accu blazers, en elektrische blazers.Een hand gedragen benzine bladblazer is ligt in gewicht en is snel te gebruiken. De hand gedragen bladblazers van Stihl zijn bovendien  uit te breiden met een zuig set tot bladzuiger.Een rug gedragen bladblazer benzine Stihl  heeft meer blaaskracht en is ook beter geschikt voor langdurig gebruik.

Benzine bladblazer:

Bladblazers op benzine zijn lang te gebruiken en krachtig. Ze zijn te verkrijgen in vele uitvoeringen, van kleine hand gedragen bladblazer tot zeer zware krachtige rug gedragen bladblazer.Benzine bladblazers zijn een onmisbaar stuk gereedschap voor elke hovenier en mensen met veel bladeren in de tuin. Wil je een blad blazer kopen op benzine gebruik dan Motomix als brandstof om storingen te voorkomen. Ook zijn er benzine bladblazers en bladzuigers op wielen te koop, voor het grote werk.

Electrische bladblazer:

Ook hebben we  elektrische bladblazers in ons programma.Het grote voordeel van een elektrische bladblazer of bladzuiger is dat hier altijd gebruiksklaar is en nagenoeg geen onderhoud nodig heeft. Als een bladblazer elektrisch is, heeft hij bovendien een laag gewicht.

Accu bladblazer:

Tegenwoordig zijn er steeds meer accu bladblazers te koop. Het grote voordeel hiervan is dat je  een draadloze bladblazer hebt. Een bladblazer op accu heeft bovendien een lager geluid. Het nadeel van een accu bladblazer is dat de accu relatief snel leeg is. Een Stihl bladblazer met accu is wel weer langdurig te gebruiken met een tweede of rug gedragen accu. Stihl heeft inmiddels vier verschillende accu bladblazers. Waarvan drie blad blazers met verwisselbare accu.De accu kan gebruikt worden in zeer veel andere Stihl producten

Stihl Bladblazers:

Een Stihl bladblazer  is een hoogwaardig kwaliteit product, en altijd goed te onderhouden.Andere termen zijn ook, Stihl benzine bladblazer BR700 is  de krachtigste bladblazer, en wordt veel door professionele klanten. Enkele vreemde toepassingen van een Stihl bladblazer benzine zijn, het opruimen van bekers op festivals.De Stihl BG 86 draadloze bladblazer wordt ook in de formule 1 gebruikt voor het koelen van de auto als hij stil staat.

Stiga bladblazer:

Stiga heeft ook enkele bladblazers op accu in het programma, deze zijn te combineren met accu’s uit hun grasmaaiers.De bladblazers op benzine van Stiga zij voor hobbymatig gebruik. bovendien heeft Stiga een eenvoudige bladzuiger op accu. Deze bladblazers zijn iets eenvoudiger en goedkoper dan de bladblazers van Stihl.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal