• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
261 9 4,5 0,9 100 10

Heteluchtkanon / Dieselkachel

Een Mobile dieselkachel ook wel heteluchtkanon genoemd, is uitermate geschikt als bijverwarming op plaatsen waar geen vaste verwarming is.

Een mobile diesel kachel is eenvoudig te verplaatsen en hebben een hoog vermogen. De master en de instap modellen van seal heteluchtkanonnen dieselkachels hebben een vacuum pomp om de diesel aan te zuigen. Dit is een relatief goedkoop systeem. De duurdere dieselkachels zijn voorzien van een sterkere mechanische dieselpomp waardoor ze minder minder gevoelig voor storingen zijn.

Vorige1|2
Actie
Nieuw

Direct of indirect gestookte heteluchtkanon.

We kunnen heteluchtkanonnen of dieselkachels onderscheiden in direct gestookte dieselkachel en indirectgestookte dieselkachels. Een direct gestookte dieselkachel heeft als nadeel dat de verbrandingsgassen in de ruimte terechtkomen. Deze gassen zijn ongezond en bovendien erg gevaarlijk. Bij een indirecte gestookte mobile heteluchtkanon gaan de verbrandingsgassen via een schoorsteen naar buiten en wordt de verwarmde schone lucht de ruimte in geblazen.

Onderhoud reparatie dieselkachel

Heteluchtkanonnen hebben onderhoud nodig. Er zitten filters in die regelmatig vervangen moeten worden, de dieselpomp druk dient afgesteld te worden en de inspuit nozzle van de heteluchtkanon is aan slijtage onderhevig. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van heteluchtkanonnen met name de merken; Master Remco en Seal diesel kachels. Wij hebben een speciale ruimte ingericht voor het repareren van dieselkachels en hebben speciaal gereedschap hiervoor. Ook hebben we veel reserve onderdelen hiervoor op voorraad liggen in ons magazijn. Enkele monteurs zij speciaal opgeleid en hebben ruime ervaring met het onderhouden en repareren van heteluchtkanonnen.

Infrarood dieselkachels

Tegenwoordig zijn er steeds meer infrarood dieselkachels of heteluchtkanon die een nog schonere verbranding hebben en een uitstekende infrarood stralingswarmte afgeven . Hierdoor zijn de infrarood dieselkachels goed te gebruiken zijn in ruimtes waar enige tocht is.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal