• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
261 9 4,5 0,9 100 10

Hogedrukreiniger en Allesreinigers

  • Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en reparatie van hogedrukreinigers in onze eigen werkplaats.
  • Stihl hogedrukreinigers zijn bedoeld voor hobby en semi-professioneel gebruik.
  • Kranzle hogedrukreinigers zijn geschikt voor professioneel gebruik
  • Het grote voordeel van de benzine reiniger is de mobiliteit en het grote reinigings vermogen.                                                    
  • Een warmwaterreiniger of stoomcleaner reinigt beter bij vette omstandigheden.

            ​

​                                                                          

Professionele Hogedrukreiniger kopen bij Rienties

Wij hebben een groot assortiment hogedrukreinigers ook wel hogedrukspuit genoemd, en acccoires op voorraad. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een persoonlijk advies geven welke hogedrukreiniger kopen in uw situatie het beste is. Ook hebben wij een eigen reparatie afdeling en goed opgeleide monteurs. In onze showroom staan nagenoeg alle modellen uitgestald. Een persoonlijk bezoek of  demonstratie door onze proffesionele hogedrukreiniger specialist behoren tot de mogelijkheden.

Welke hogedrukreiniger kopen

Hogedrukreiniger zijn er in diverse varianten. Er zijn 230 volt  reinigers, 400 volt hogedrukreiniger, benzine en diesel aangedreven reinigers De maximale druk van de hogedrukspuit is een van de belangrijkste waarden voor de kracht van de machine, maar zeker zo belangrijk is de hoeveelheid water die hij verbruikt, hoe meer water hoe beter het vuil weg spoelt. dit bij elkaar noemen ze ook wel de reinigingsfactor. Alvorens u een proffesionele hogedrukreiniger kopen gaat, is het belangrijk dat u de juiste kwaliteit reiniger kiest. Ze hebben een toerental van 1450 omw./ min of 2900 omw./ min. dit bepaald de kwaliteit van de reiniger. De beste hogedrukreiniger is de langzaam draaiende hogedrukreiniger is gebouwd om veel meer uren mee te gaan en kan een hoge druk maken.Een snel draaiende hogedrukreiniger is goedkoper om te produceren. Daarnaast is het materiaal van de hogedrukspuit en uitvoering van de slang en het spuitpistool erg bepalend voor de kwaliteit en de aanschafprijs.

Kranzle proffesionele hogedrukreinigers hebben allemaal een messing pomphuis en keramische plunjers. Ze hebben ook een metalen pistool en RVS spuitlans. De hogedrukslang is uitgevoerd met een slang meteen of twee geweven staalinlage.

Reparatie hogedrukreiniger proffesioneel in eigen werkplaats

Voor het repareren van uw Hogedrukreiniger bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben in onze eigen werkplaats een aparte afdeling speciaal ingericht voor  het repareren en onderhouden van professionele hogedrukreinigers. Onze goed opgeleide monteurs en een ruime hoeveelheid vervangings onderdelen zorgen voor een snelle reparatie van uw  koudwaterreiniger of stoomcleaner  Reparatie hogdrukspuit op locatie  kan ook in overleg gebeuren. Een hogedrukslang op maat maken wij zelf in onze werkplaats.

Warmwater reiniger of stoomcleaner kopen

Wij hebben een ruime keuze aan wamwaterreinigers of hoge druk stoomreiniger  online, en in onze showroom staan. Deze zijn bijzonder geschikt voor zware verontreiniging en vette omstandigheden.Het meest gebruikt is de diesel gestookte stoomcleaner. De Kranzle stoomcleaners zijn uitgevoerd met een messing pomp keramische plunjers en een RVS ketel.  Ook bestaan er elektrische of gas gestookte hogedruk stoomreiniger. Welke stoocleaner kopen het beste voor u is, bieden wij aan na een persoonlijk gesprek.

Hogedruk lanzen

De meest voorkomende spuitlans heeft een vlaksproeier met een hoek van 25 graden. Door het gebruik van een roterende sproeier ofwel vuilfrees, turbosproeier, vergroot u de reinigings prestatie van uw hogedrukreiniger met ongeveer 40 %. Deze kan wel schade veroorzaken. Een steeds populairder onderdeel is de schuimlans aan te sluiten op uw hogedruk reiniger. Deze brengt een schuimdeken aan waardoor de zeep rustig het vuil kan oplossen.

Hogedrukreiniger aanbieding op maat

Wilt u meer informatie over welke hogedrukspuit u moet kopen proffesioneel of hobbymatig, bel of mail gerust. Met onze ruime ervaring en eigen werkplaats, kunnen wij u persoonlijk adviseren en eventueel zelfs een hogedrukreiniger proffesioneel demonstreren.

Wij leveren een hogedrukreiniger in Baarlo, Maashees, Venlo, helden, Horst, Kessel, Sevenum, Venray, Boxmeer, Bergen,Meerlo, Overloon en omliggende dorpen.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal