• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
261 9 4,5 0,9 100 10

Accu Heggenschaar

De heggenschaar op accu is een zeer gebruiksvriendelijke machine omdat de accuheggenschaar ligt, stihl en een lange gebruiksduur heeft. Uiteraard is het ontbreken van de kabel bij de heggenschaar met accu een groot voordeel.

Vorige1|2
Actie

Stihl accuheggenschaar

Stihl heeft een ruim assortiment accu heggenschaar van eenvoudige accuheggenschaar met geïntegreerde accu, een accu heggenschaar met verwisselbare accu voor hobbymatig gebruik, een Stihl heggenschaar op accu voor professioneel gebruik en enkele zeer professionele heggenscharen geschikt voor een accu pakket op de rug.

Accu stokheggenschaar

Een steeds populairder product is een accuheggenschaar op steel ook wel accu stok heggenschaar genoemd. We hebben een vaste accustokheggenschaar, en we hebben een verlengbare accu heggenschaar op steel. De Stihl stok accu heggenschaar is uitermate geschikt voor lange wat hogere hagen. De verlengbare Stihl accu heggenschaar kan zelfs tot hoogtes van 4 meter. Ook bij de stok accuheggenschaar bestaat de mogelijkheid voor de accu te verwisselen met diverse vermogens.

Onderhoud heggenschaar met accu

Een heggenschaar op accu heeft goed onderhoud nodig. Om te beginnen is het belangrijk het juiste smeermiddel voor de messen te gebruiken. Bij een accu heggenschaar gebeurt het regelmatig dat door onjuist smeermiddel de messen van de heggenschaar met accu, aan elkaar plakken en de accu op storing springt. Dit is eenvoudig op te lossen door ze even los te maken. De aandrijving van een Stihl accuheggenschaar dient ook regelmatig gesmeerd te worden. Uiteraard dienen de messen van de heggenschaar op accu regelmatig gesmeerd te worden. Dit is te herkennen aan het aftrekken van de takken in plaats van afknippen.

Zoals met vele accu machines zijn de accu’s van de Stihl accuheggenschaar te combineren met andere Stihl accumachines Oriënteer dan ook goed vooraf welke heggenschaar met accu het beste bij u past en of de accu ook geschikt is voor een andere machine voor de toekomst.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal