• Grote en brede voorraad
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Machines gratis bedrijfsklaar
0
259 9 4,5 0,9 100 10

Robot grasmaaier

Er wordt steeds meer gekozen voor het gemak van een robot grasmaaier De mogelijkheden worden steeds geavanceerder, en de kwaliteit van de Stihl en Honda robot grasmaaier wordt steeds beter.

Waarom Honda Miimo robot grasmaaier?

  • Honda staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Dit bevestigen ze met hun lange garantie termijn.
  • De Honda robot maaier is voorzien van een hoogwaardige lithium ion accu, die een lange levensduur garandeert.
  • Ze hebben gekozen voor een unieke spatwaterdicht constructie, en een messchijf met losse mesjes om schade aan de maaier en geluid te beperken.
  • Deze combinatie zorgt voor ook een zeer mooi maaibeeld.
  • Hun wijze van programmeren is eenvoudig en toch uitgebreid.

Waarom een Stihl robot grasmaaier?

Stihl is een heel innovatief merk, dat jaarlijks verbeteringen en uitbreiding op machine gebied doorvoert. Hun breed programma robot grasmaaiers is uniek, de mogelijkheden zeer breed, en de nazorg uitstekend. In het ontwerp van de robot grasmaaier hebben ze gekozen voor een vast mes, wat veranderd van draairichting, om de onderzijde van de maaier wat schoner te houden.

Waarom een robot grasmaaier van Rienties tuinmachines.

Inmiddels hebben wij zeer veel ervaring opgedaan met het installeren van vele robot grasmaaiers zodat onze verkoop adviseurs precies weten welke robot maaier in uw tuin het beste functioneert. De installateurs gaan regelmatig op cursus om bijgeschoold te worden, en hebben veel kennis. Door te kiezen voor de A merken Honda en Stihl robot grasmaaier zijn we ook gegarandeerd van goede onderdelen voorziening, en een uitgebreidere data bank van kennis.

Oplossen van storingen.

Wij bezitten over speciaal robot maaier gereedschap, software, reserve onderdelen, een service bus en heel veel kennis. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig een eventuele storing, ook ter plaatse, oplossen.

postnl erkend leerbedrijf va-keur ideal mastercard maestro iban bancontact visa paypal