Retourneren

Voor producten die u bij Rienties Tuinmachines aanschaft geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat het product in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het product bekijken en slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden, tenzij anders vermeld.

Producten kunnen geretourneerd worden:

  • Binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • Indien het artikel compleet en onbeschadigd is
  • In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Sommige producten kunt u niet retourneren. Hier gaat het dan om:

  • Producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast
  • Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

Indien een artikel niet geretourneerd kan worden, dan wordt dit bij het product vermeld.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden (artikel 8)

Indien u het product wilt retourneren, kunt u binnen 14 dagen terug gaan naar de vestiging waar u het product gekocht heeft.

Napoleonsbaan Noord 38
5991 NW Baarlo

Mgr. Geurtsstraat 2B
5823 AD Maashees

Indien u het product retourneert via de post, dan zijn de verzendkosten voor de klant zelf. U dient duidelijk uw gegevens, het factuurnummer en uw bankgegevens te vermelden. Het aankoopbedrag, excl. de verzendkosten, wordt binnen 30 dagen op uw bankrekening teruggestort.

Ruilen

Het ruilen van een product voor hetzelfde product in een andere maat, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals u gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.

Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

Nieuws

VIKING wordt STIHL - actie - laatste modellen VIKING

zaterdag 15 december 2018

Vanaf 2019 zal STIHL het volledige productassortiment van VIKING, de fabrikant van tuinmachines, uitsluitend onder de merknaam STIHL op de markt...

Lees meer »

Stihl Connected!!

vrijdag 21 september 2018

Stihl heeft een smart connector geintroduceerd waarmee uw weet waar uw machine isen de urenstand wordt bij gehouden. Hiermee weet U ook of...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact