Klachtenprocedure

Heeft u een klacht over een product dat u heeft gekocht bij Rienties Tuinmachines? Om deze klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via 077 477 1726 (lokaal tarief). Indien u het product in Maashees aangeschaft heeft kunt u bellen met 0478 517 220 (lokaal tarief). U kunt ook een e-mail sturen naar baarlo@rientiestuinmachines.nl of met uw product langs komen op de vestiging waar u het product aangeschaft heeft:

 • Rienties Tuinmachines
  Napoleonsbaan Noord 38
  Baarlo
 • Rienties Tuinmachines
  Mgr. Geurtsstraat 2B
 • Maashees

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw klacht schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij u vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden:

 • factuurnummer (deze vind u links bovenaan op uw factuur)
 • Uw naam, adres en woonplaats

U kunt uw klacht onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:

 • Rienties Tuinmachines
  Napoleonsbaan Noord 38
  Baarlo

Zodra uw klacht is ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.

In alle gevallen gaan wij voor een snelle afhandeling van de klacht.

Nieuws

Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines)

maandag 04 december 2017

3 Medewerkers zijn afgelopen week voor hun Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines) geslaagd. Proficiat Jan Van Mil, Rene...

Lees meer »

Deelname Hilto

vrijdag 08 september 2017

Deelname Hilto: Wij zullen 6 t/m 11 oktober ook deelnemen aan de Hilto in Horst. Hilto is een groot opgezette consumentenbeurs en viert...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact