Actueel

maandag 4 december 2017

Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines)

3 Medewerkers zijn afgelopen week voor hun Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines) geslaagd. Proficiat Jan Van Mil, Rene Beurskens & Sven Biemans.


Tuinmachines als zitmaaiers, klepelmaaiers, kettingzagen, houtversnipperaars zijn steeds slimmer en veelzijdiger dus ook mobieler. Om verantwoord te kunnen werken is het verplicht om periodiek uw machine te laten keuren. Dat is veilig voor gebruiker en omgeving. Voor professioneel gebruikte machines in de tuin- en parksector is een jaarlijkse keuring nodig. Dit is het VA-Keur merk. Voor particulieren kan dat minder frequent.
 

Nieuws

VIKING wordt STIHL - actie - laatste modellen VIKING

zaterdag 15 december 2018

Vanaf 2019 zal STIHL het volledige productassortiment van VIKING, de fabrikant van tuinmachines, uitsluitend onder de merknaam STIHL op de markt...

Lees meer »

Stihl Connected!!

vrijdag 21 september 2018

Stihl heeft een smart connector geintroduceerd waarmee uw weet waar uw machine isen de urenstand wordt bij gehouden. Hiermee weet U ook of...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact