Actueel

maandag 4 december 2017

Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines)

3 Medewerkers zijn afgelopen week voor hun Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines) geslaagd. Proficiat Jan Van Mil, Rene Beurskens & Sven Biemans.


Tuinmachines als zitmaaiers, klepelmaaiers, kettingzagen, houtversnipperaars zijn steeds slimmer en veelzijdiger dus ook mobieler. Om verantwoord te kunnen werken is het verplicht om periodiek uw machine te laten keuren. Dat is veilig voor gebruiker en omgeving. Voor professioneel gebruikte machines in de tuin- en parksector is een jaarlijkse keuring nodig. Dit is het VA-Keur merk. Voor particulieren kan dat minder frequent.
 

Nieuws

Medewerker gezocht

woensdag 25 april 2018

Voor onze vestiging in Maashees zoeken wij commerciele medewerker. Ben je enthousiast en geintereseerd in techniek,of een leerling die verder...

Lees meer »

Viking Verticuteermachine

maandag 12 maart 2018

Viking introduceerd een nieuwe verticuteermachine. Viking is een dochteronderneming van de firma Stihl, en heeft het programma uitgebreidt met...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact