Actueel

maandag 04 december 2017

Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines)

3 Medewerkers zijn afgelopen week voor hun Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines) geslaagd. Proficiat Jan Van Mil, Rene Beurskens & Sven Biemans.


Tuinmachines als zitmaaiers, klepelmaaiers, kettingzagen, houtversnipperaars zijn steeds slimmer en veelzijdiger dus ook mobieler. Om verantwoord te kunnen werken is het verplicht om periodiek uw machine te laten keuren. Dat is veilig voor gebruiker en omgeving. Voor professioneel gebruikte machines in de tuin- en parksector is een jaarlijkse keuring nodig. Dit is het VA-Keur merk. Voor particulieren kan dat minder frequent.
 

Nieuws

Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines)

o 04 # 2017

3 Medewerkers zijn afgelopen week voor hun Certificaat KLTP (Keurmeester Landbouw-, Tuin- en Parkmachines) geslaagd. Proficiat Jan Van Mil, Rene...

Lees meer »

Deelname Hilto

g 08 i 2017

Deelname Hilto: Wij zullen 6 t/m 11 oktober ook deelnemen aan de Hilto in Horst. Hilto is een groot opgezette consumentenbeurs en viert...

Lees meer »
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Contact